Teemme autojen vikakoodien lukua Rovaniemellä

Ota yhteyttä

MM Autopalvelut Oy tekee vikakoodien lukua ajanmukaista laitteistoa käyttäen. Autokorjaamomme palvelee sinua Rovaniemellä! 

Tältä sivulta voit lukea lisää vikakoodien luennasta ja öljynvaihdosta. Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme palvella sinua!

Anna autokorjaamomme hoitaa vikakoodin luenta

Kun autoosi tulee jokin vika ja häiriövalo palaa kojetaulussa, älä turhaan tuhlaa aikaasi ja yritä selvittää, mistä vika johtuu. Tule ennemmin käymään autokorjaamollamme Rovaniemellä – me hoidamme autosi kuntoon. Meillä on nykyaikaiset testauslaitteet ja vikakoodien luentalaite. Korkealaatuista laitteistoa käyttäen pystymme nollaamaan vikakoodit autostasi käden käänteessä ja selvittämään, mistä vikailmoitus johtuu ja korjaamaan tilanteen. Muistathan, että vikakoodi ei aina välttämättä kerro viasta autossasi. Myös esimerkiksi virtapiikki saattaa aiheuttaa vikakoodin. 

 

Työskentelemme ripeästi, joten meillä sinun ei tarvitse jonottaa, vaan palvelemme sinua nopealla aikataululla. 

Asianmukaiset öljynvaihdot

Kuten tiedät, öljynvaihdossa on tärkeää, että autoon laitetaan juuri siihen sopivaa öljyä. Muista vaihtaa öljy autoosi säännöllisesti, jotta se pysyy puhtaana ja estää moottorin kulumisen. Öljynvaihtoväli on noin 10 000–15 000 km.

 

Vaihdamme Mobil ja Total-öljyt autoon kuin autoon edullisesti. Käytämme vain laadukkaita öljyjä eli voit olla varma, että autosi toimii moitteettomasti kaikissa sääolosuhteissa. 

Ota meihin yhteyttä ja varaa aika öljynvaihtoon! Saat meidät nopeiten kiinni puhelimitse. Jos emme heti pääse vastaamaan puheluusi, jätä viesti. Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Autokorjaamomme tarjoaa kattavat palvelut

Rovaniemellä toimiva autokorjaamomme tarjoaa sinulle laadukkaat palvelut hyvään hintaan. Me korjaamme ja huollamme autot, iästä ja merkistä riippumatta. Voit myös hakea rahoitusta ostaaksesi meiltä palveluja ja tehdäksesi maksamisesta joustavampaa.