Hae rahoitusta auton korjaukseen Rovaniemellä

Ota yhteyttä

Tiesitkö, että voit hakea rahoitusta auton korjaukseen? Voit nyt hakea Innovoice-rahoitusta Rovaniemellä toimivan MM Autopalvelut Oy:n tarjoamien palveluiden ostamiseen.

Tutustu tällä sivulla Innovoice-rahoitukseen!

 

Mikäli haluat kysyä lisää palveluistamme, kuten auton korjaus- tai huoltotöistä, ota meihin rohkeasti yhteyttä. 

Innovoice-rahoitus tekee maksamisesta joustavaa

Voit hakea Innovoice-rahoitusta autokorjaamomme palveluiden ostamiseen. Tällöin palveluiden maksamisesta tulee sinulle erittäin joustavaa. Voit maksaa esimerkiksi osamaksulla ja päättää itse sinulle parhaiten sopivan maksuerän. 

 

Osamaksu on kätevä tapa hoitaa meiltä hankkimasi palveluiden maksaminen. Innovoice-rahoituksella saat aina vähintään 30 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös itse määrittää sinulle parhaiten sopivan maksuajan. Osamaksujen laskut saat helposti suoraan sähköpostiisi kerran kuukaudessa. 

Osamaksu tehdään autokorjaamollamme. Mikäli haluat sen etukäteen sähköisesti hyväksyttäväksesi, niin sekin onnistuu. Kaupan ja maksutavan hyväksyttyäsi saat joko tekstiviestitse tai sähköpostitse linkin verkkoportaaliin, jossa voit hyväksyä osamaksun tiliehdot. Ne hyväksyttyäsi ostoksesi siirtyvät automaattisesti osamaksutilille. 

 

Osamaksutilin minimilyhennys on 5 % avoinna olevasta summasta kuukaudessa. Sinun tulee kuitenkin suorittaa vähintään 10 euron maksu kuukaudessa. Jos haluat, voit aina maksaa suurempiakin lyhennyksiä tai vaikka koko luoton kerralla – tästä ei koidu lisäkustannuksia. 

 

Luotonhoitomaksu on 2,90 €/kk ja luoton vuosikorko on 19,50 %.

Palveluiden maksaminen laskulla

Luottopäätös kannattaa hakea ennakkoon. Täytettyäsi luottohakemuksen saat vastauksen päätökseen viimeistään seuraavana arkipäivänä. Voit myös hakea ennakkopäätöksen lähettämällä tekstiviesti HAE HENKILÖTUNNUS POSTINUMERO numeroon 045 7396 0276. Saat paluuviestinä rahoituspäätöksen. Viestiesimerkki: HAE 010150-123A 00100

Laskulla saat korotonta maksuaikaa aina laskun eräpäivään asti. Voit maksaa laskun eräpäivään mennessä tai vaihtoehtoisesti – jos laskun summa ylittää 100 euroa ja olet saanut puoltavan rahoituspäätöksen – voit hoitaa laskun osamaksulla. Osamaksun saat käyttöösi heti, kun hyväksyt osamaksutilin ehdot ennen laskun eräpäivää.

 

Ennakkoon haettu luottopäätös nopeuttaa asiointiasi. Kun sinulla on puoltava luottopäätös, ilmoita asiasta autokorjaamollamme. Teemme varsinaisen osamaksusopimuksen asioidessasi meillä. Osamaksusopimus allekirjoitetaan meillä paikan päällä tai vaihtoehtoisesti sähköisesti verkkopankkitunnuksilla.

Kysy lisää