Anna auton huolto ammattilaistemme hoidettavaksi Rovaniemellä

Ota yhteyttä

MM Autopalvelut Oy tekee autojen huollot vankalla ammattitaidolla ja pitkällä työkokemuksella. Autokorjaamomme palvelee sinua Rovaniemellä.

Ota yhteyttä autokorjaamoomme ja kerro, minkälaisia huoltotöitä autosi tarvitsee! Räätälöimme palvelut joustavasti tarpeidesi mukaan.

Huollata autosi säännöllisesti

Oletko muistanut huollattaa autosi säännöllisesti? Säännöllinen huolto lisää ajopelisi käyttöikää huomattavasti. Meiltä saat varmaa ja luotettavaa huoltopalvelua – siitä voit olla varma. Toteutamme niin pienet kuin suuremmatkin huoltotyöt ammattitaitoisesti. Huoltotöiden jälkeen autollasi on taas turvallista ja miellyttävää ajaa sekä lyhyitä että pitkiä matkoja. 

 

Meiltä voit myös aina kysyä lisätietoja autojen huolloista! Huollamme kaikki autot, iästä ja merkistä riippumatta.

Määräaikaishuollot

Nykyaikaisten autojen luotettavuus on huipussaan, kunhan valmistajan automallille suosittelemat määräaikaishuollot tehdään ajallaan.

 

Auton takuun ja toimintakunnon säilyttämiseksi on erittäin tärkeää teettää määräaikais- ja vuosihuollot ajallaan. Määräaikaishuoltoon kuuluvat työt auttavat pitämään auton luotettavana ja turvallisena. Niitä ovat muun muassa: 

  • öljynvaihto
  • alustan nivelien ja inskunvaimentimien korjaus
  • ruostetilanteen tarkastus ja ruostevaurioihin puuttuminen
  • jarrupalojen kuluneisuuden tarkastus
  • vikakoodien luku.

Kun määräaikaishuolto on ammattitaidolla tehty, saat mielenrauhan auton toimivuudesta. Määräaikais- tai vuosihuolto on auton takuun säilyttämiseksi syytä teettää asiantuntevasti palvelevalla autokorjaamolla.

 

Ota yhteyttä ja sovi aika määräaikaishuollolle tai kysy lisätietoja! 

Muut palvelumme

Olitpa sitten yksityis- tai yritysasiakas MM Autopalvelut Oy palvelee sinua monipuolisesti. Teemme autoosi tarvittavat korjaukset ja toteutamme isommatkin autoremontit, jos esimerkiksi moottorille tai vaihteistolle tulee tehdä korjaustöitä. Käytämme autosi tarvittaessa puolestasi myös katsastuksessa. 

 

Palveluihimme kuuluu myös vikakoodin luku nykyaikaisilla testauslaitteilla ja vikakoodien luentalaitteilla. Vaihdamme myös öljyt autoosi nopeasti ja edulliseen hintaan.

Lue lisää

Hae rahoitusta ostaaksesi autokorjaamomme palveluita

Tiesitkö, että voit hakea Innovoice-rahoitusta ostaaksesi MM Autopalvelut Oy:ltä palveluita? Näin palveluiden maksamisesta tulee joustavaa. Rahoituksen saatuasi voit maksaa esimerkiksi osamaksulla ja päättää itse sinulle parhaiten sopivan maksuerän. 

Rahoitus