Auton korjaus onnistuu meiltä kätevästi Rovaniemellä

Ota yhteyttä

MM Autopalvelut Oy tekee niin pienet kuin suuretkin auton korjaukset ammattilaisen varmalla otteella. Tuo siis korjaustarpeessa oleva autosi autokorjaamollemme Rovaniemelle.

Lue tältä sivulta lisää autoremonteista ja ota meihin yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää palveluistamme. Hoidamme myös autojen huollot, olipa autosi merkki sitten Toyota tai Mercedes-Benz. Muihin palveluihimme kuuluu vikakoodien luku ja öljynvaihto. 

Autoremontit nykyaikaisella työvälineistöllä

Tarvitseeko autosi isompia remontteja, kuten moottori- ja voimansiirron huoltoja tai korjauksia? Yrityksemme on perustettu vuonna 2015, mutta olemme hoitaneet autojen korjauksia sekä laajempia remontteja jo 20 vuoden ajan. Ole siis huoletta ja anna autoremontit tehtäväksemme. Me pistämme ajopelisi kuntoon nopeasti.

 

Käytämme nykyaikaisia ja hyvin huollettuja työvälineitä, jotka takaavat sujuvan työskentelyn.

Autokorjaamollamme remontti kuin remontti hoituu asiantuntevasti ja kustannustehokkaasti aina alusta loppuun asti. Voit olla varma, että isotkin autoremontit tulevat valmiiksi sovitussa aikataulussa – me pidämme sopimuksista kiinni.

 

Mikäli haluat kysyä lisää tekemistämme autoremonteista tai pyytää suoraan tarjousta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Asiointi kanssamme on aina mutkatonta. 

Yhteystiedot

Käytämme tarvittaessa asiakkaidemme autot katsastuksessa 

Jos et itse syystä tai toisesta pääse käyttämään autoasi katsastuksessa, älä huoli! Käytämme autot tarvittaessa asiakkaidemme puolesta katsastuksessa. Sinun tarvitsee siis vain tuoda autosi autokorjaamollemme ja saat sen takaisin katsastettuna – eikö olekin helppoa?

 

 

Ota yhteyttä 

Ota yhteyttä MM Autopalvelut Oy:hyn ja kysy meiltä lisää autojen korjauksista ja muista palveluistamme! Saat meidät parhaiten kiinni puhelimitse. Jos emme heti pääse vastaamaan puheluusi, jätä viestin – soitamme sinulle takaisin mahdollisimman nopeasti. Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.